FDM Forsikring overgår til Tryg Forsikring pr. 1. januar 2018

FDM har valgt, at FDM Forsikring skal varetages af Tryg Forsikring pr. 1. januar 2018.

Har du ikke forsikringer i FDM Forsikring, men ønsker at købe det, skal du kontakte Tryg Forsikring på 44 20 24 00.

Gode råd når du rejser med fly

Der er altid nogle risici forbundet med det at købe en rejse; flyet bliver forsinket eller måske endda aflyst, din bagage kommer ikke frem til destinationen, rejseudbyderen går konkurs mv. Og du kan måske have svært at overskue, hvad du skal gøre i de situationer.

Vi har derfor samlet en liste med gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du skulle ende i sådan en situation:

  • Når du bestiller en pakkerejse gennem et rejsebureau, er det en god idé at få undersøgt, om rejseudbyderen er medlem af Rejsegarantifonden, da det er Rejsegarantifonden der giver erstatning i tilfælde af rejseudbyderens konkurs
  • Har du udelukkende købt en flybillet, og udbyderen går konkurs, kan du søge om refusion eller erstatning hos Rejsegarantifonden
  • Som flypassager kan du have ret til økonomisk kompensation af flyselskabet i tilfælde af, at dit fly bliver forsinket, aflyst, eller hvis din bagage mistes/forsinkes. Afviser flyselskabet at udbetale en berettiget kompensation, kan du eksempelvis få hjælp af flyforsinkelse.dk. Læs mere om dine muligheder her.
Kurv: [ ]